szija! ez a mi oldalunk, az aZbesZt klán honlapjának az oldala!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 

2003.02.11. - [aZbesZt]Hasszan

Mint már arról szó esett, az elmúlt hetekben az egyetemen senyvedtünk, ezért nem is jutott igazán idonk a beérkezett levelek megválaszolására, a küldött anyagok átnézésére. Na de majd most pótoljuk ezt, legalábbis próbálkozunk.
Már most fel is került három új dolog is. Le is írom, hogy mik is ezek.

- Dj. Hogyishívják megkapargatta Sándor múltját, minek következtében rábukkant egy rég elfeledett szerelemre. Tapasztalatait megosztotta velünk is, köszönjük neki.
- A másik két felvételért Jozef-nek lehetünk hálásak. Ugyan nem O küldte be oket, viszont eszünkbe idézte, hogy vannak nekünk ilyeneink. Az egyik egy magyaros nászinduló, a másik pedig robikáról, a nagyobbik felsozsolcai unokáról szól. Hallgassátok, mert jók. Sajnos a muvek eredeti szerzoinek személyazonosságáról nincs információnk, aki ismeri Oket szóljon.

Végezetül még ideírom Jozef véleményét az oldalról, mer' nekem tetszik: kiraj a lap, a dizajn olyan mintha valaki egy azbeszt lenne belulrol, s kiforditottak volna...


2003.02.08. - [aZbesZt]Hasszan

Az oldallal való foglalkozást nem megunván, hanem sokkal inkább belelendülvén, az egész mindenséget átszerveztem. Vége most már az unalmas html-eknek, hiszen majd' mindenhová megérkeztek a hót statikus php file-ok. Ennek nem kell örülnötök, de lehet, hogy igen, sot inkább de. (Találtam egyébként néhány kisebb hibát is, amit még az a kis idióta zsirgömböc ejtett, azokat is kijavítottam, csak hogy nektek jó legyen.)
Ennek az én egész munkásságom következtében elofordulhat, hogy egyes mindenhova kattingató látogatók törött linkeket fedeznek majd fel. Ha ez így történik, akkor azt javaslom ezeknek az illetoknek, hogy azonnal írják meg nekem, ne pedig suttyomban terjesszék a rossz híreket a hátam mögött. (Ha valakirol meghallom, hogy felfedezett egy törött linket, és nem jelentette nekem, akkor annak elmegyek a lakására és kisbaltával szétverem a konyhabútorát. Ezt jegyezzétek meg, márcsak miheztartás végett is. A konyhabútor meg már a Gazdálkodj okosan-ban is 15 rugóba került, és azóta csak drágult... Nem olcsó mulatság, úgyhogy jobban teszitek, ha figyeltek.)
Még azt ideírom, hogy levettem a miajó-ban szereplo két honlapajánló linket, mert arra lettem figyelmes, hogy megszuntek. Emléküket kegyelettel megorizzük.
Akkor most jól lefekszem.


2003.02.07. - [aZbesZt]Hasszan

Hali.
Túllévén az Egyetem által támasztott, e félévre rendeltetett akadályokon, virágos jókedvem kerekedett. Ennek apropójából - meg tekintve, hogy volt egy feles félórám - kicsit dinamizáltam ezt a hírezos oldalt.
Na, örüljetek má', vagy valami, Ti rohadékok...!


2003.02.05. - [aZbesZt]Gello

Na hát viccek azok jöttek! Nem túl sok, hanem mondjuk három. Ezeket megmutatom minnyájótoknak.
Először küldött egyet Szegheő Csaba, aki bár nem teljesítette a követelményeket, mégis igéretet kapott a főnyereményre, ami nem más mint egy zacskó szotyi.

Történt egyszer. hogy a három jóbarát, Stopni, Hegedü és Venyige bement egy kocsmába. Beléjük kötött a nagy és barna maci, mire ők ittak egy (1) darab shake-et, és jól leverték a medvét. Másnap is elmentek a kocsmába, és a maci megint kötekedett. Gondolták, most aztán megisznak egyenesen kettő (2) shake-et. Erre a medve kiverte belolük az ugyancsak nagy és barna, de nem medvét. Ebből az a tanulság, hogy bezony egyshakeben az erő.


Ezek után kaptam egy másik viccet is Akka nevű játékostól, ami már jobban megnyerte a tetszésemet az előző szörnyűségnél, ezért Ő is kap majd egy zacskó szotyit. (Ha olvasod ezt, akkor küldd el a címed) Az általa írt vicc:

2 ember beszélget:
- Hegedű, venyige, stopni, kamaz!
- A JÓ KURVA ANYÁD TE GECI!!!Na aztán a mai napon beérkezett a harmadik vicc egy olyan kedves játékostól, aki nem szeret minket túlzottan, de mi őt annal inkabb, hiszen nagy humortartalékokról árulkodik az általa beküldött történet is. Következzék KustomKid vicce:

Hegedű, Venyige és Kamaz jó barátok. Szokásuk szerint kedélyesen lökdösődnek 1 mezőn, amikor Így szól Hegedű (aki amúgy cigány):
- Megyünk stopni?
- Aha.Szóval ő sem marad ki az ajándékzuhatagból, ezért egy doboz cigirágót tűztünk ki neki díjként, amit meg is kap ha elküldi a címét.

Hamarosan újabb játékkal jelentkezem!


2003.01.29. - [aZbesZt]Hasszan

Szevasztok, örülök, hogy újra itt lehetek. (Ezennel szeretném felhívni mindenki figyelmét a magyarországi börtönökben uralkodó áldatlan állapotokra. Tennünk kell valamit!)
Személy szerint én egy szemét állat vagyok, sosem érdekelt az emberek sorsa. Az, hogy most itt megnyilatkozom az is csak a jószívu haverjaimnak köszönheto. Nem is húzom az idot, leírom gyorsan, hogy mirol is van itt szó.
A - lényegében testvérlapunknak tekintheto - szanalmas.hu-n megjelent egy új hír, és arra jutottunk, hogy mi is közzétesszük, hiszen nem kerül semmibe. Kérjük tehát minden kedves látogatónkat, hogy keressék fel az alábbi link mögött álló oldalt, és ott belátásuk, valamint lehetoségeik szerint járjanak el. Jótékonyság, miazmás...
Itt van tehát a szanalmas.hu hírhez kapcsolódó fóruma, olvassátok!


2003.01.28. - [aZbesZt]zsirfeka

két új hirdetést kaptunk, a vicces hirdetések rovatban láhatók.


2003.01.27. - [aZbesZt]zsirfeka

tesék sziveslenni meg nézni az ujj rovatunkat. aminek a cime: vicces hirdetések
tom fanta barátunk küldöt be sok vices hirdetést.
olvasák szeretetell és küldjön be ön is hazsonlókat.
más: eddie küldte be ezt az anyagot, amely egy nagyon jó ál-telefonbetyárkodás. megtudhatjuk belõle, sándorunk "hogy vagja ki magat mikor kedvenc telefonbetyarunk belekot, mint betonba a vaskoszoru. vagy nemtudom."


2003.01.24. - [aZbesZt]zsirfeka

nem szoktunk a fõoldalon más oldalakat népszerûsíteni, de szerintem lassan majd fogunk csinálni egy ilyen "legjobb linkek"-gyûjteményt, de persze lehet, hogy nem.
szóval, én már vagy ötször láttam a narancs, tetves és dugó címû trilógiát, és mindannyiszor sörhabot hánytam, annyira szilaj jókedvem kerekedett. tehát látogassátok a www.thavid.hu-t, és töltsétek le a videok kozül az említett rajzfilmeket, nagyon jók.
nézegessétek a www.teccikerteni.hu-t is, mostmár nem csak ?? látható, végre.
amúgy mutattak minket a televízióban 2 másodpercre, bibi.
gelló pedig nagyon csalódott bennetek, egy fia pályamû sem érkezett a viccíró játékára. szégyelljétek magatokat!
hasszánt végre kiengedték, szerencsére nem tudtak rábizonyítani semmit. már úgy féltünk.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |